Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49 ευρώ

Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με τους παρακάτω τρόπους:

- Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
Η χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας είναι απόλυτα ασφαλής. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών των χρηστών μας μέσω των καρτών τους, ενώ δίνεται και η δυνατότητα πληρωμής και με άτοκες δόσεις, για τους κατόχους πιστωτικών καρτών, βάσει της ισχύουσας εμπορικής πολιτικής. Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής, ο χρήστης θα μεταφέρεται στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της τράπεζας Πειραιώς, όπου και θα καταχωρεί τα στοιχεία της κάρτας του για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Η Εταιρία δεν συλλέγει ούτε διατηρεί τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών των χρηστών. Σε περίπτωση που η πιστωτική κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα του χρήστη / πελάτη, η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία.

- Αντικαταβολή
Στην περίπτωση αυτή, ο αγοραστής καταβάλει τοις μετρητοίς, το ακριβές αντίτιμο των προϊόντων ,στον υπάλληλο της συνεργαζόμενης εταιρίας courier κατά την παραλαβή της παραγγελίας, ενώ δεν υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση για τον πελάτη. Προσοχή! Σε περίπτωση όπου η παραγγελία υπερβαίνει το συνολικό ποσό των 150 ευρώ δεν δύναται να αποσταλεί με αντικαταβολή και ο πελάτης θα πρέπει να προβεί στην κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό (κατόπιν συνεννόησης). Ο πελάτης στην αγορά με αντικαταβολή επιβαρύνεται ένα επιπλέον κόστος 2 ευρώ στο σύνολο της παραγγελίας.

- PayPal
Θα κάνετε την πληρωμή σας στο ασφαλές περιβάλλον της PayPal

Πολιτική επιστροφών προϊόντων 

Στο happytoys θέλουμε να είστε πάντα χαρούμενοι για τις αγορές σας από το e-shop μας και ακολουθούμε μια ευέλικτη πολιτική επιστροφών, σύμφωνα πάντα με την υπάρχουσα νομοθεσία αλλά και τους όρους των εταιρειών/κατασκευαστών των προϊόντων που εμπορευόμαστε. Είτε παραλάβατε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, είτε έγινε κάποιο λάθος στην παραγγελία σας είτε δεν σας ικανοποιεί η αγορά που κάνατε, μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή του ή την επιστροφή των χρημάτων που διαθέσατε. Πιο συγκεκριμένα:

Σε περίπτωση επιστροφής λόγω ελαττωματικού προϊόντος ή λόγω λάθους στην παραγγελία σας (αν για παράδειγμα παραλάβατε άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε) για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του είδους, είναι απαραίτητο να πληρούνται οι παρακάτω όροι:  

1. Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί
2. Η επιστροφή να πραγματοποιηθεί εντός (14) ημερολογιακών ημερών.
3. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής , Δελτίο Αποστολής, Τιμολόγιο, Δελτίο Αποστολής – Τιμολόγιο κλπ)
4. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη,χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση που παραλήφθηκε , όπως επίσης και τα καρτελάκια να είναι επάνω στο προϊόν, ακριβώς όπως εστάλησαν.
5. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος, που πιθανόν εμπεριέχεται μέσα κάποιο δώρο προσφοράς, δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων, χωρίς να επιστρέφεται το δώρο.

Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή.

Διαδικασία επιστροφής


1.  Επικοινωνείτε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.
2.  Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος είναι απαραίτητο να μας στείλετε φωτογραφία του είδους στο maa@happytoys.gr ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα στην επικοινωνία μας μαζί σας και να επιβεβαιώσουμε με την κατασκευάστρια εταιρεία την αποδοχή της επιστροφής.
3.  Μας αποστέλετε mail με το λόγο επιστροφής του προιόντος
4.  Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
5.  Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας, στέλνετε το δέμα με την εταιρεία courier που σας έκανε την παράδοση, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών Happy Toys, Διεύθυνση και τα μεταφορικά έξοδα βαραίνουν το HappyToys. 

*Παρακαλούμε σημειώστε πως τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής τα χρεώνεται η επιχείρησή μας μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.